Femme Alma Panleg
een ervaren bedrijf


Femme Alma Panleg & Dakrenovatie uit Drogeham is een ervaren bedrijf. Van het inspecteren van daken en het uitbrengen van advies tot het begeleiden van complete dakprojecten. Door jarenlange ervaring heeft Femme Alma kijk op de zaak als het om panleggen en dakrenovatie gaat. Het is een professioneel en bovendien VCA gecertificeerd bedrijf.
Femme Alma Panleg & Dakrenovatie levert een totaalpakket als het om uw dak gaat. Dat begint al bij het kiezen van de juiste dakpan. Door een groot aanbod van verschillende soorten dakpannen lijkt het niet moeilijk de juiste pan te vinden voor uw huis. Toch maakt juist dit aanbod de keuze er vaak niet makkelijker op. U zult zich dan ook snel afvragen; Welke dakpan is eigenlijk geschikt voor mijn huis? Door de ruime ervaring heeft Femme Alma de oplossing.

Femme Alma let er bijvoorbeeld op dat de door u aangekochte dakpannen voldoen aan de Nederlandse Komo norm, en beschikken over het Komo certificaat. Het Komo certificaat is gericht op de kwaliteit van producten, processen en bedrijfsvoering voor bouwproducten. Dit certificaat geeft de zekerheid dat het product voldoet aan de eisen van het bouwbesluit en de kwaliteitseisen van de markt.

© 2010 Femme Alma Panleg & Dakrenovatie | Ontwikkeling Wiersma & Custard